Huurdersportaal en app

Uw woon – en huurzaken snel online geregeld. Persoonlijk, makkelijk en veilig. Dat kan via ons nieuwe huurdersportaal. Activeer uw persoonlijke ‘Mijn Oost West Wonen’ account en regel uw huurzaken online op het moment dat het u uitkomt, ook buiten onze openingstijden. Alle huurders die nog geen account hebben aangemaakt ontvangen van ons een activatiemail voor het activeren van hun eigen persoonlijke account. De activatiecode die u eerder per brief ontving heeft u met deze activatiemail niet meer nodig.

Bent u ingeschreven als woningzoekende? Kijk dan voor meer informatie over de app voor woningzoekenden op deze pagina: www.woningzoeken.oostwestwonen.nl/app

Uw persoonlijke omgeving op de website van Oost West Wonen 

Via uw persoonlijke ‘Mijn Oost West Wonen’ omgeving regelt u makkelijk en snel zelf uw woon- en huurzaken. Waar en wanneer u wilt, vanaf uw computer, mobiel of tablet. Bijvoorbeeld om een reparatie aan te vragen, uw geldzaken te regelen of uw gegevens aan te passen. 

Zaken die u in uw persoonlijke Mijn Oost West Wonen omgeving kunt regelen of inzien: 

  • Reparatieverzoek indienen en eerdere verzoeken bekijken 
  • Betaalgegevens wijzigen en inzien  
  • Huurnota's inzien en betalen  
  • Contactgegevens aanpassen  
  • Overlast, tips of complimenten melden  
  • Abonnementen aanvragen
  • Documenten inzien  
  • Huur opzeggen  

We hebben ook een app voor u!

Is het activeren van uw account gelukt? Regel uw woon- en huurzaken dan ook op uw mobiele telefoon via de Oost West Wonen app. Uw gegevens en persoonlijke berichten heeft u nog sneller bij de hand en inloggen was nog nooit zo eenvoudig. Waar u ook bent, u heeft altijd alle relevante & persoonlijke informatie bij de hand. Zijn er ontwikkelingen waar we u van op de hoogte willen stellen? Dan ontvangt u daarover een persoonlijk bericht. 

De eerste keer inloggen en gebruik maken van Mijn Oost West Wonen 

In een online video laten we zien waar u het huurdersportaal en de app voor kunt gebruiken. Ook vindt u onderaan deze pagina het antwoord op veelgestelde vragen. Lukt het u niet om uw account te activeren? Heeft u hulp nodig bij het inloggen of het downloaden van de app? We helpen u natuurlijk graag verder! Neem contact met ons op via 0187 22 11 00 of huurdersportaaloostwestwonennl

Instructievideo huurdersportaal en app

Youtube thumbnail

Informatiefolder huurdersportaal en app

Informatiefolder huurdersportaal en app
Lees voor
Appstore Apple
Ga naar de Appstore
Google Play store
Ga naar de Playstore

Veelgestelde vragen