Reparatieverzoeken

Heeft u een reparatieverzoek? Dan kunt u dit hieronder doorgeven. Voor een aantal reparaties bent u zelf verantwoordelijk, andere reparaties voeren wij voor u uit. Bij het indienen van het reparatieverzoek ziet u direct wat in uw situatie geldt. Wanneer wij aanvullende informatie nodig hebben, nemen wij telefonisch contact met u op. Als uw verzoek duidelijk is, geven we het door aan het bedrijf dat de reparatie uitvoert. Zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Voor een aantal reparaties werken wij samen met bedrijven waar u zelf contact mee opneemt. Dit geldt voor:

link-target="_self" Storing aan uw cv-installatie
link-target="_self" Glasbreuk

Woont u in een woon-zorgcomplex?

Voor de woon-zorgcomplexen geldt dat reperatieverzoeken of storingen aan de betreffende zorgpartij moeten worden doorgegeven. 

Een spoedreparatie?

Heeft uw reparatie spoed? Neem dan contact met ons via telefoonnummer 0187 22 11 00. Ook buiten kantoortijden kunt u ons voor spoedreparaties op dit telefoonnummer bereiken. Via een keuzemenu wordt u met de juiste aannemer verbonden. 

Andere reparatieverzoeken meld u eenvoudig online

Heeft u een andere reparatie? Meld uw reparatie dan eenvoudig online via onderstaand menu. Voor elk onderdeel dat kapot is in uw woning vragen we u een apart reparatieverzoek in te dienen, zodat de juiste aannemer het voor u kan repareren. 

Let op: Heeft u al een reparatieverzoek ingediend, maar hier nog niks op gehoord? Het kan even duren voor de aannemer contact met u opneemt. Als u een bevestigingsmail van ons heeft ontvangen, is uw aanvraag in behandeling. Het heeft geen zin om het reparatieverzoek meerdere malen in te dienen. Hier kunnen kosten voor in rekening worden gebracht.

{{ 'ServiceRequest_Form_SearchObject_Header'| translate }}

{{'ServiceRequest_from_info_housenumber_zipcode'| translate}}

  • {{ objectresult.postcodeErrorMessage }}
  • {{ objectresult.houseNumberErrorMessage }}
  • {{ objectresult.houseNumberAdditionErrorMessage }}
  • {{ objectresult.globalErrorMessage }}

Storing of reparatieverzoek buiten kantoortijden

Heeft u buiten kantoortijden of in het weekend een storing of reparatieverzoek die echt niet tot de volgende werkdag kan wachten?

Bel naar ons algemene nummer 0187 - 22 11 00

Via een keuzemenu verbinden wij u door naar de juiste aannemer

CV-installatie kies 1
Rioolverstopping kies 2
Glasbreuk kies 3
Liftstoring kies 4
Voor overige storingen blijft u aan de lijn