Uw gegevens Aanvraag keuken, elektrisch koken, badkamer of toilet Voorwaarden vraaggestuurd onderhoud Bevestiging Klaar!

Uw gegevens

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht Dit is geen geldig telefoonnummer
Dit veld is verplicht Dit is geen geldig e-mailadres
Ga verder

Aanvraag keuken, elektrisch koken, badkamer of toilet

Wat wilt u laten vervangen? * KeukenBadkamerToiletElektra voor inductie koken (2-fase)

Oost West Wonen toetst uw aanvraag aan de hand van de technische levensduur en hanteert hiervoor de volgende afschrijvingstermijnen;

- Keuken 20 jaar
- Toilet 30 jaar
- Badkamer 30 jaar

Na het verstrijken van bovenstaande periode is de keuken, toilet en/ of badkamer in principe aan vervanging toe. Indien na toetsing blijkt dat uw woning hiervoor in aanmerking komt, wordt een afspraak gemaakt voor een inpandige opname/conditiemeting.

JaNee
Ga terug Ga verder

Voorwaarden vraaggestuurd onderhoud

Voordat wij werkzaamheden in uw keuken, toilet of badkamer gaan uitvoeren is het belangrijk dat u akkoord gaat met de volgende voorwaarden:

1. Oost West Wonen voert werkzaamheden in uw keuken, toilet of badkamer uit op uw verzoek.
2. De te onderhouden of vervangen onderdelen hebben in ieder geval de vastgestelde afschrijvingstermijn bereikt.
3. Op verzoek van de huurder kunnen extra’s worden toegevoegd Waarbij de meerkosten volledig voor uw rekening komen. U betaalt dit bedrag in één keer bij opdracht en vóór de aanvang van de werkzaamheden aan de leverancier.
4. Bij een technisch gebrek kan de opzichter beslissen om slecht gedeeltelijke vervangen uit te voeren.
5. Bij vervanging van uw keukenblok, toilet of badkamer voert Oost West Wonen indien mogelijk of noodzakelijk meteen verbeteringen doorgevoerd. Zoals het wegwerken van de leidingen in de wanden en het aanbrengen van extra tegelwerk of leidingkokers. Wij informeren u hierover voordat de werkzaamheden van start gaan.
6. Het uitvoeren van de werkzaamheden, inclusief verbeteringen, leidt niet tot huurverhoging.
7. Vergoedingen worden niet verstrekt tenzij dit schriftelijk met u is overeengekomen. Er worden geen vergoedingen verstrekt voor water- en elektriciteitsgebruik.
8. De aannemer bezoekt, in overleg met u, voorafgaand aan de werkzaamheden uw woning om de ruimte te bekijken en zich goed voor te bereiden. Tijdens dit bezoek kunt u keuzes doorgeven, zoals de kleur van het keukenblok of tegelwerk.
9. Het is niet mogelijk om buiten het standaard pakket van Oost West Wonen te kiezen voor andere vloer- en wandtegels.
10. Nieuw hout als aftimmeringen en eventueel deuren en ramen worden voorzien van grondverf. U bent zelf verantwoordelijk voor het aflakken.
11. Het is van belang dat u (of een vertegenwoordiger) aanwezig bent tijdens de werkzaamheden. Alleen dan mag de aannemer de werkzaamheden uitvoeren.
12. De werkzaamheden kunnen tijdelijk overlast veroorzaken. Wij adviseren om u om uw buren hiervan op de hoogte te stellen. Houd er rekening mee dat u uw keuken, toilet of badkamer tijdelijk niet of beperkt te gebruiken is.
13. U verblijft tijdens de werkzaamheden in uw woning, Oost West Wonen biedt geen vervangende woonruimte aan.
14. U dient de ruimte waarin de werkzaamheden plaatsvinden zelf leeg te maken, inclusief het verwijderen van koelkast, kooktoestel en het leegmaken van het keukenblok, toilet of badkamer. De aannemer heeft anders het recht om de start van de werkzaamheden uit te stellen. U bent verantwoordelijk voor het verplaatsen en beschermen van uw persoonlijke bezittingen. Mocht u in overleg met de aannemer besluiten dat hij uw persoonlijke bezitten verplaatst, is de aannemer niet verantwoordelijk voor eventuele schade.
15. Zonder overleg met de aannemer worden door u zelf aangeschafte meubels en/of apparatuur niet geplaatst. Hiervoor bent u zelf verantwoordelijk. Er vindt geen verrekening plaats.
16. De aannemer werkt voorzichtig om schade te voorkomen, maar als er toch schade ontstaat, moet u dit melden bij uw inboedelverzekering. Uw verzekeraar kan, indien mogelijk, de schade verhalen op de veroorzaker. Als uw verzekeraar de claim afwijst, kunt u de afwijzing (inclusief uw onderbouwde schadeclaim) naar ons sturen.
17. Het aanbrengen van extra elektragroepen is altijd voor uw rekening.

Ik ga akkoord met de voorwaarden
Ga terug Ga verder