Geen objecten gevonden

Woningonderhoud

Voordat u van ons de sleutel van uw woning krijgt, is de woning aangepast op het Oost West Wonen Basis Onderhoudsniveau (OWW-BO). Met dit basisniveau hebben wij ervoor gezorgd dat uw woning weer op orde is gebracht en alles weer schoon, heel en veilig is. Door deze standaard controle en eenvoudige aanpassingen, bieden we u de juiste basis om van uw huis een thuis te maken. Na ontvangst van de sleutel vindt u op het aanrecht onze welkomstfolder waarin we u verder informeren over het uitgevoerde basisonderhoud.

Uitgangspunt bij ons woningonderhoud is een schone, hele en veilige woning. Esthetiek is daarbij geen reden voor vervanging. Dit betekent dat als iets technisch en vanuit wettelijke richtlijnen in orde is en de voorziening dus nog goed functioneert, het in principe niet wordt vervangen. Onze opzichters en aannemers werken hierbij volgens het vastgestelde beleid basiskwaliteit onderhoud interieur. Bij reparatie is het uitgangspunt altijd het vervangen van onderdelen. Er wordt alleen in zijn geheel vervangen als het herstellen van de onderdelen duurder uitvalt. Voor badkamers en toiletten hanteren we een levensduur van 24 jaar, mits alles goed functioneert, schoon, heel en veilig is. Bij keukens gaan we na een levensduur van 20 jaar over op renovatie. 

Is er iets stuk aan uw woning? Reparatieverzoeken kunt u gemakkelijk indienen via onze website.  

Als huurder bent u altijd verantwoordelijk voor het kleine onderhoud en het schoonhouden van de hele woning en de tuin. Laat u het klein onderhoud liever aan ons over? Dan kunt u een serviceabonnement bij ons afsluiten.

Deel deze pagina