Huurdersvereniging

Onze huurders worden vertegenwoordigd door twee huurdersorganisaties, Huurdersvereniging Goeree-Overflakkee en Huurdersvereniging Goedereede. 

Samenwerking

De twee huurdersverenigingen hebben tot doel om de samenwerking, de communicatie en het overleg tussen de huurdersorganisaties en de verhuurder ‘Oost West Wonen’ zo goed mogelijk te laten verlopen. Onderwerpen waarover de verhuurder ‘Oost West Wonen’ en de huurdersorganisaties overleg voeren zijn wettelijk vastgelegd en vormen het vertrekpunt voor het overleg. Dit betekent dat de huurdersorganisaties afhankelijk van het onderwerp: informatierecht, overlegrecht, adviesrecht en/ of instemmingsrecht hebben op zowel nieuw beleid als wijzigingen in bestaand beleid.

In de praktijk voeren de twee huurdersorganisaties een aantal keren per jaar gezamenlijk overleg met de verhuurder ‘Oost West Wonen’. Onderwerpen die daar onder andere worden besproken zijn: huurverhoging, beleidswijzigingen, onderhoud, verkoop van huurwoningen, leefbaarheid in de wijk en huisvesting van ouderen en bijzondere doelgroepen.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden