Geen objecten gevonden

Kievit Warmte neemt werkzaamheden Comfort Partners over

Publicatiedatum: 01-10-2020

 

Per 1 oktober neemt Kievit Warmte de werkzaamheden van Comfort Partners aan de westkant van het eiland over. Oost West Wonen heeft de samenwerking met comfortpartners in goed overleg beëindigd. 

Wat gaat Kievit Warmte voor de huurders doen?

  • Eén maal per 24 maanden voeren zij onderhoud uit  de cv-ketel en kijken zij (als aanwezig) de mechanische ventilatie box na.
  • Eén maal

per 12 maanden voeren zij onderhoud uit aan de wtw-units. Ook worden de filters vervangen en ontvangt u een extra filterset.

  • Zij verhelpen van storingen aan de cv- en wtw-installatie, wtw- en mechanische ventilatie.

U kunt vanaf 1 oktober 2020 bij storingen aan uw cv-installatie direct contact opnemen met Kievit Warmte. Zij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 0187 - 48 26 09. Storingen aan de mechanische ventilatie en WTW-units meldt u per 1 oktober 2020 bij Oost West Wonen op telefoonnummer 0187 - 22 11 00. Wij geven de storing door aan Kievit Warmte.

Eén aanspeekpunt

Kievit Warmte is geen onbekende van Oost West Wonen; zij voeren al jaren het onderhoud aan de cv-ketels en mechanische ventilatiesystemen van de woningen in het oosten en midden van Goeee-Overflakkee voor ons uit. Wij hebben zo een aanspreekpunt voor het gehele woningbezit. De huurders in de betreffende dorpen hebben inmiddels een brief ontvangen met meer informatie.

Deel deze pagina