Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Kantoor gesloten

Publicatiedatum: 17-11-2020

Het kabinet heeft tot extra maatregelen besloten om de verspreiding van het Coronavirus in Nederland in te dammen. Omdat wij uw en onze gezondheid belangrijk vinden, is ons kantoor aan de Langeweg in Middelharnis voorlopig niet open voor bezoekers. 

Kantoor gesloten

De overheid roept op om zo veel mogelijk thuis te werken. Daarom is ons kantoor op dit moment niet open voor bezoekers. Wij zijn wel telefonisch en per email bereikbaar.  Bijna al uw vragen kunnen wij telefonisch of per mail beantwoorden. Is het toch nodig elkaar te ontmoeten, dan maken wij graag een afspraak. Hebt u een afspraak met een van onze medewerkers? Voorafgaand nemen wij telefonisch contact met u op. Samen bekijken wij of de afspraak door moet gaan. Misschien kan de afspraak telefonisch of plant u samen een ander moment in.

Reparatieverzoeken en mutaties

Reparatieverzoeken en mutaties gaan gewoon door zoals u van ons gewend bent. Uiteraard houden wij ons dan wel aan de voorgeschreven maatregelen voor persoonlijke hygiĆ«ne. Wij schudden bijvoorbeeld geen handen, wassen regelmatig onze handen en blijven op gepaste afstand van andere personen. Ook met onze aannemers hebben wij hierover afspraken gemaakt. Dit doen wij omdat wij ons verantwoordelijk voelen om eventuele verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Helpt u ook mee, bijvoorbeeld door afstand te houden van onze medewerkers? Dat stellen wij zeer op prijs!

Meer informatie over het Coronavirus vindt u www.rijksoverheid.nl of www.rivm.nl.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden