Geen objecten gevonden

Nieuwe ontmoetingsplek voor bewoners aan de Bernhardstraat in Oude-Tonge

Publicatiedatum: 16-08-2022

 

Fijn contact met de buurt en buren, voor veel huurders is dit een belangrijke factor in hun woonplezier. Hoe fijn is het dan als er een gezamenlijke plek is waar je kunt ontspannen, een kopje koffie kunt drinken en een praatje kunt maken met de buren. Voor de bewoners van het appartementencomplex aan de Bernhardstraat in Oude-Tonge was dit een grote wens.

De huurders bespraken hun wens met onze opzichter en woonconsulent. Met behulp van hovenier Willy van der Welle is er een ontmoetingsplek gerealiseerd. Sinds kort kunnen de huurders van de Bernhardstraat in Oude-Tonge elkaar ontmoeten op een gezamenlijk terras om wat te ontspannen, te kletsen en koffie te drinken. Huurders maken dankbaar gebruik van de nieuwe ontmoetingsplek. Zie hieronder een foto van de huurders die bij elkaar zijn gekomen om te genieten van hun nieuwe terras.

Deel uw ideeën voor de wijk met elkaar en met ons!
Dit soort ideeën en initiatieven van inwoners kunnen wij vanuit Oost West Wonen alleen maar stimuleren. Inwoners spelen een sleutelrol bij de leefbaarheid en het woonplezier in de wijk. Heeft u ook een goed idee voor uw eigen wijk of complex? Bespreek dit met uw buren en laat het ons weten! Wij denken graag met u mee over de juiste oplossing!

 

Deel deze pagina