Geen objecten gevonden

Nummer 43, nummer 18……BalkonBingo!

Publicatiedatum: 16-04-2020

Marleen van den Tol (woonconsulent bij Oost-West Wonen) en Sonja Smit (beleidsadviseur bij Stichting ZIJN) stonden enthousiast bingonummers om te roepen in de schapenweide voor het wooncomplex van Oost-West Wonen in Herkingen. De zon scheen en de balkons waren goed gevuld; de bewoners hadden er zin in! Stichting ZIJN organiseerde in samenwerking met ons deze bingo om, ook in deze vreemde periode, de leefbaarheid op het eiland te behouden.

De groepsactiviteiten die ZIJN normaal organiseert, kunnen niet doorgaan in verband met de corona-crisis en wij zien dat onze huurders minder vaak buiten komen dan normaal. Dat leidde tot deze bijzondere samenwerking waarin ZIJN de huurders van Oost-West Wonen opzoekt met afleiding; een aantal wooncomplexen heeft al aangegeven zich te willen aansluiten bij het ‘Muzikale hart onder de riem’. Ook zijn er mogelijkheden voor BalkonBewegen waarbij er buiten een gymles wordt gegeven die vanuit eigen tuin of balkon gevolgd kan worden.

De appartementen aan het Han de Lignieplein in Herkingen heeft alle balkons aan dezelfde kant en leende zich perfect voor een paar rondjes BalkonBingo; Marleen en Sonja draaiden op de dijk aan de bingomolen en 22 balkons deden enthousiast mee voor de diverse prijzenpakketten! Deze zijn vanzelfsprekend volgens de RIVM-regels uitgedeeld aan de prijswinnaars.

 

Deel deze pagina