Geen objecten gevonden

Vacature: Verhuurconsulent Backoffice

Publicatiedatum: 31-10-2022

Onze huurders willen prettig en comfortabel wonen. Op een plek waar zij zich thuis voelen. Dat is toch het mooiste wat er is? Dat vinden wij bij Oost West Wonen in ieder geval wel en daar werken wij dan ook dagelijks met veel plezier aan. Zou jij daar graag je steentje aan bij willen dragen? Lees dan snel verder! We zoeken iemand die onze afdeling Wonen wil versterken in de rol van

Verhuurconsulent Backoffice

32-36 uur

Wat ga je doen?

Als Verhuurconsulent Backoffice ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het proces Huurmutatie, het eerstelijns wijk -en gebiedsbeheer én pak je het beheer van servicecontracten in appartementengebouwen op.

Het primaire aandachtgebied bij deze vacature ligt op het terrein van wijk -en gebiedsbeheer. Vanuit deze rol ben je in een deel van ons werkgebied de centrale persoon. Je bent vaak in de wijk aanwezig en daardoor een zichtbaar aanspreekpunt. Je bent de ogen en oren in het gebied. Eerstelijnsvraagstukken die zich voordoen, zoals tuin-/groenzaken, kleine overlastzaken enz.  signaleer jij en los je op. Samen met je collega’s en andere professionals werk je aan een fijne en leefbare woonomgeving en weet je daar initiatief in te nemen.

Daarnaast  behandel je de mutaties van woningen van de huuropzegging tot en met het overeenkomen van het contract, het behandelen van urgentieverzoeken en het berekenen van wijzigingen in huurpunten. Verder draag je, als achtervanger, zorg voor een goede bereikbaarheid van onze organisatie.

Wat krijg jij?

  • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen en cursussen;
  • Salaris volgens salarisschaal G van de CAO Woondiensten op basis van een 36-urige werkweek (afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring);
  • Flexibiliteit in werktijden voor een goede werk- en privé-balans;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Fruit op het werk;
  • Regelmatig leuke activiteiten en borrels;
  • Voor dienstreizen stelt Oost West Wonen elektrische auto’s beschikbaar;
  • Een werkplek in het gezellige hart van Middelharnis op loopafstand van de winkels.

Wie ben jij?

Je bent iemand met een klantgerichte instelling met een hoge prioriteit ten aanzien van servicebereidheid en klanttevredenheid. Je kunt goed luisteren waardoor je belangrijke informatie uit de boodschap kunt halen en daarop reageert. Je stelt de juiste prioriteiten en bent sterk in accuraat werken. Verder ben je in staat om zelfstandig te werken en tegelijkertijd verbindend samen te werken. Je beschikt over goede contactuele vaardigheden, bent klantvriendelijk maar ook zakelijk.  Het zou fijn zijn als je de nodige bagage meeneemt, die je in kunt zetten om deze uitdaging aan te gaan. Denk hierbij aan minimaal mbo 4 werk- en denkniveau, aangevuld met kennis van huurrecht, huurtoeslag en woonruimteverdeling. Je hebt ervaring in een klant- en dienstverlenende functie.

Wie zijn wij?

Iedereen kan een Thuis vinden op Goeree-Overflakkee! Dat is waar Oost West Wonen als dé sociale verhuurder op Goeree-Overflakkee voor staat. Wij bieden mensen die op ons zijn aangewezen een betaalbare, goed onderhouden en duurzame woning aan in een leefbare woonomgeving. We verhuren circa 6.500 woningen in alle 14 dorpen van de gemeente.

Ook onze medewerkers bieden wij een Thuis op de Langeweg in Middelharnis. Centraal in de werkzaamheden van onze 60 medewerkers staan de kernwaarden sociaal, klantbewust, verbindend en professioneel.

Solliciteren

Word je enthousiast van deze vacature? Neem dan contact met ons op. Mail je motivatie met een actueel CV naar personeelszakenoostwestwonennl.

 

Deel deze pagina