Geen objecten gevonden

Verschil tussen lid en woningzoekende van Oost West Wonen

Publicatiedatum: 23-09-2021

Wij krijgen regelmatig vragen over de inschrijfduur als woningzoekende. Veel woningzoekenden denken dat zij inschrijftijd opbouwen als zij lid zijn van de vereniging. Dat is een vervelend misverstand dat vaak te laat duidelijk wordt. Iemand wil reageren op een vrij komende huurwoning, maar blijkt alleen lid te zijn van Oost West Wonen en is geen woningzoekende. Lidmaatschap geeft geen voorrang bij woningtoewijzing. Wij leggen het verschil graag hier aan u uit.

Als woningzoekende bent u (op termijn) op zoek naar een andere woning. U betaalt eenmalig inschrijfkosten van € 25,00 als u zich inschrijft via onze website www.woningzoeken.oostwestwonen.nl. De inschrijving moet u jaarlijks verlengen. U ontvangt dan een mail van ons. Verlenging is gratis.

Als u lid bent van de woningbouwvereniging, betaalt u jaarlijks contributie van € 10,00 en nodigen wij u uit voor de ledenbijeenkomst die wij ieder jaar organiseren.

Lidmaatschap en woningzoekende zijn staan los van elkaar. U kunt woningzoekende zijn of lid van de vereniging. Beide is ook mogelijk.

Deel deze pagina