Geen objecten gevonden

Vleermuizen gemeentehuis Oude-Tonge moeten verhuizen

Publicatiedatum: 14-12-2020

Oost West Wonen herontwikkelt samen met de gemeente Goeree-Overflakkee en Zorgvastgoedexpert Estea de kantoorlocatie van de voormalige gemeente Oostflakkee in Oude-Tonge. Ons doel is om op deze locatie senioren- en zorgappartementen te bouwen. Maar om het huidige gebouw te mogen slopen, moeten eerst de bewoners verhuizen. Het gaat niet om personen, maar vleermuizen. 

Oproep
Daarom gingen wij, met behulp van de dorpsraad, op zoek naar gastgezinnen: omwonenden die bereid zijn om tijdelijk één of meerdere vleermuiskast(en) aan hun gevel te bevestigen. Binnen zeer korte tijd reageerden een aantal enthousiaste buurtbewoners op onze oproep waar wij een of meerdere kasten mochten ophangen. Inmiddels hangen ze en heeft Rijnmond hierover een leuk nieuwsitem gemaakt. Klik hier om het filmpje te bekijken.

Vervolgstappen
De komende tijd zullen Oost West Wonen en Estea het bouwplan verder uitwerken. Wij verwachten dat wij in de eerste maanden van 2021 een uitgewerkt plan kunnen laten zien. Te zijner tijd zal er – binnen de mogelijkheden van de coronamaat-maatregelen – meer informatie komen. 

Deel deze pagina