Geen objecten gevonden

Word lid van een van de huurdersverenigingen

Publicatiedatum: 02-06-2022

 

Op Goeree-Overflakkee zijn er twee huurdersverenigingen actief, die opkomen voor de belangen van de huurders van Oost West Wonen. Beiden zijn op zoek naar nieuwe (bestuurs)leden. .Waarom wij adviseren om lid te worden van de huurdersvereniging? Hoe meer leden, hoe sterker de positie van de huurdersverenigingen. Dat is dus in uw eigen belang! Lid worden bij Huurdersvereniging Goeree-Overflakkee kost slechts 5 euro per jaar. Voor het lidmaatschap van huurdersvereniging Goedereede worden geen kosten in rekening gebracht.

Welke huurdersverenigingen zijn er op het eiland?

  • Huurdersvereniging Goedereede: voor huurders die wonen in Goedereede, Ouddorp en Stellendam
  • Huurdersvereniging Goeree-Overflakkee: voor huurders uit de overige dorpen op het eiland

Welke rol spelen de huurdersverenigingen?

Een paar keer per jaar vindt er overleg plaats met de directie van Oost West Wonen over onderwerpen die voor alle huurders van belang zijn: huurverhoging, beleidswijzigingen, onderhoud, verkoop van huurwoningen, leefbaarheid in de wijk en huisvesting van ouderen en bijzondere doelgroepen.

Hoe kan ik lid worden?

Huurdersvereniging Goeree-Overflakkee heeft alle informatie verzameld op de eigen website. Woont u in Goedereede, Ouddorp of Stellendam dan kunt u zich aanmelden bij de andere huurdersvereniging door een e-mail te sturen naar voorzitter Cees Grinwis: cees.grinwis55gmailcom. Naast leden zoeken beide verenigingen uitbreiding van het bestuur. Bent u ge├»nteresseerd en wilt u meer weten, neem dan contact op met een van de organisaties.

 

Deel deze pagina