Vacature: adviseur P&O (36 uur per week)

Publicatiedatum: 15-11-2021

Krijg jij energie van het bevorderen van het werkplezier van medewerkers waardoor onze huurders zo goed mogelijk geholpen worden? Heb je een strategische visie op personeel en organisatie en wil je die inzetten voor de ontwikkeling en groei van onze, nog jonge, organisatie? Lees dan snel verder!

Oost West Wonen is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wat daarin een belangrijke rol speelt is de recente fusie van vier woningbouwcorporaties in 2019. We zoeken iemand die ons wil helpen om daarin verder te bouwen.

Wat ga je doen?
Als adviseur P&O werk je nauw samen met het managementteam. Je gaat aan de slag met verschillende thema’s, zoals organisatie- en cultuurontwikkeling, duurzame inzetbaarheid, talentontwikkeling en mobiliteit en strategische personeelsplanning.

Goede onderlinge afstemming, verbinding en het benodigde draagvlak zijn belangrijke aandachtspunten binnen je functie. Daarnaast adviseer je over de ontwikkeling en het functioneren van afdelingen, teams en individuele medewerkers. Ook ben je verantwoordelijk voor verzuim (Arbo-zaken en preventie) en Werving & Selectie.

Wie ben jij?
Je bent iemand die het leuk vindt om ergens aan te bouwen en daar energie van krijgt. Initiatief nemen, stevig in je schoenen staan en om kunnen gaan met weerstand zijn competenties waar we naar op zoek zijn. Je beschikt over goede contactuele vaardigheden, bent klantvriendelijk maar ook zakelijk.

Het zou fijn zijn als je de nodige bagage meeneemt, die je in kunt zetten om deze uitdaging aan te kunnen gaan. Je hebt ervaring met organisatie- en cultuurontwikkeling en hebt organisatorische en bestuurlijke sensitiviteit.

Wat krijg jij?

  • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen en cursussen;
  • Salaris volgens salarisschaal I van de CAO Woondiensten op basis van een 36-urige werkweek (afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring);
  • Flexibiliteit in werktijden voor een goede werk- en privé-balans;
  • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met zicht op vast dienstverband;
  • Inhoudelijke uitdagende functie.

Wie zijn wij?
Oost West Wonen is dé sociale verhuurder op Goeree-Overflakkee. We verhuren circa 6.500 woningen in alle 14 dorpen van de gemeente. Centraal in de werkzaamheden van de 60 medewerkers staan de kernwaarden sociaal, klantbewust, verbindend en professioneel.

Solliciteren
We zijn op zoek naar een match tussen onze uitdagingen en jouw kennis, ervaring en persoonlijkheid. Word je enthousiast van deze vacature? Neem dan contact met ons op. Mail je motivatie (video mag én vinden we leuk) met een actueel CV naar personeelszakenoostwestwonennl. Je kunt solliciteren tot en met 3 december 2021.

Deel deze pagina