Geen objecten gevonden

Goedereede | verkoop kantoor

Te koop bij inschrijving

Markt 7 (kantoor) en Varkensmarkt 6 (werkplaats), Goedereede

Oost West Wonen biedt het voormalige kantoor van woningbouwvereniging Beter Wonen Goedereede te koop aan. Dit Rijksmonument aan de pittoreske haven van Goedereede is nu in gebruik als kantoor. Tussen het herenhuis (Markt 7) en de werkplaats (Varkensmarkt 6) ligt een afgesloten binnenplaats. Een prachtig pand op een van de mooiste plekjes van Goeree-Overflakkee met ontelbare mogelijkheden. Het object (kadastraal nummer A2146 groot 706 m2) zal vrij van huur en gebruik worden opgeleverd.

Verkoop bij inschrijving
Uw bieding met inschrijfformulier, voorstel en bijkomende stukken moet uiterlijk 15 september 2020 17.00 uur aangeleverd zijn op het adres Markt 7 in Goedereede. Een commissie selecteert en beoordeelt de voorstellen. Daarbij kijken zij niet alleen naar het financiële bod, maar ook naar het plan. U moet vooraf melden dat u een voorstel gaat doen. Bij het inschrijfformulier ontvangt u meer informatie over de verkoopprocedure en – voorwaarden.

Voor meer informatie over het pand, de inschrijfprocedure, om een afspraak voor bezichtiging te maken en om uw bod aan te melden kunt u contact opnemen met Bram Pijl, telefoonnummer 06 837 95 315 of mail brampijloostwestwonennl.

Inschrijfformulier verkoop bij inschrijving
Verkoopprocedure
Erfgoedkompas

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden