Geen objecten gevonden

Oude-Tonge | locatie oude gemeentehuis

Oost West Wonen werkt aan een plan de locatie van het voormalige gemeentehuis in Oude-Tonge te herontwikkelen. Samen met Estea Vastgoed willen wij daar een appartementencomplex met zorggeschikte en toekomstbestendige woningen bouwen. Het ontwerp van het gebouw is op dit moment nog niet definitief. Het huidige, leegstaande gebouw wordt komend jaar gesloopt.

Normaal zouden wij voor de inwoners van Oude-Tonge een informatieavond organiseren. Om verspreiding van het coronavirus te beperken, is dat helaas nu niet mogelijk. Daarom hebben wij een informatiefolder over het project gemaakt en huis-aan-huis verspreid in het dorp. Klik hier om deze te lezen. 

Bent u benieuwd naar de transformatie van het oude gemeentehuis? Schrijf u dan in voor de digitale nieuwsbrief via transformatiehetoudegemeentehuisotnl. Deze nieuwsbrief geeft geen informatie voor woningzoekenden of woningtoewijzing, wel over de voortgang van het plan.

Het project is nog in een vroeg stadium. Dus er gaat nog een lange periode overheen voor wij de woningen gaan toewijzen. Staat u nog niet ingeschreven als woningzoekende bij Oost West Wonen maar heeft u wel interesse? Dan is het verstandig u snel in te schrijven op https://woningzoeken.oostwestwonen.nl/

Folder Nieuwe toekomst voor gemeentehuis Oude-Tonge

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden