Geen objecten gevonden

KWH

Oost West Wonen werkt aan de kwaliteit van haar dienstverlening!

Wat vindt u van
  • het contact met Oost West Wonen…
  • de informatie die u van ons ontvangt…
  • hoe reparaties worden uitgevoerd…

Wij zijn benieuwd naar uw mening over deze en vele andere onderwerpen. In samenwerking met Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH) en haar partner DESAN doen we hier onderzoek naar.  Door uw antwoorden weten wij waar u tevreden over bent en wat u belangrijk vindt. Zo kunnen wij onze dienstverlening verbeteren.

Uw mening is belangrijk voor ons
KWH of DESAN kan u vanaf dinsdag 13 april uitnodigen mee te doen. Dit doen zij via een online vragenlijst of telefonisch.  De uitnodiging voor de online vragenlijst ontvangt u via mail of sms. Voor de mondelinge enquête kunnen zij u zowel op werkdagen als op zaterdag benaderen. Zij bellen soms zelf met een mobiel nummer. Heeft u een oproep gemist van een nummer dat u niet kent en u belt dit nummer terug, dan hoort u dat dit een telefoontje voor het onderzoek was. Het hangt van het totaal aantal huurders af die meedoen aan het onderzoek of ze u nogmaals bellen.

Meedoen? Graag!
Meedoen is niet verplicht. Maar wij stellen het bijzonder op prijs als u meewerkt aan het onderzoek. Zo weten wij waar wij onze dienstverlening  kunnen verbeteren. Uw mening vinden wij namelijk erg belangrijk.

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om
Zowel Oost West Wonen, DESAN, als KWH gaan natuurlijk zorgvuldig met uw gegevens om. De antwoorden die u geeft blijven anoniem, tenzij u anders aangeeft. 

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over KWH? Kijkt u dan eens op hun website. https://www.kwh.nl/voor-huurders 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden